Blink Indendørs kameraer

Køb vores HD indendørs sikkerhedskamera.

Starter ved £79.99

Blink XT kameraer

Køb vores vejrbestandige, HD-sikkerhedskamera.

Starter ved £149.99

BEVÆGELSE OPDAGELSE

Blinks funktionelle system omfatter et bevægelsesaktiveret kamera; når væbnede, udløser enhver detekteret bevægelse optagelsen af ​​et kort videoklip.

LIVE HD VIDEO

Check tilbage med live HD video og lyd streaming direkte på din smartphone fra et hvilket som helst af dine op til 10 Blink-kameraer pr. System.

NATTESYN

Brug den nye Blink XTs infrarøde nattesyn eller LED-belysningen fra vores klassiske Blink-kamera for at se, hvad der sker om natten.

VEJRBESTANDIG

Vores vandafvisende Blink XT sikrer en klar HD-video, uanset hvad prognosen medfører.

Tilmeld dig Blink opdateringer og tilbud

Har de seneste nyheder og eksklusive tilbud leveret rigtigt til din indbakke!

Blink for Home by Immedia vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at være i kontakt med dig og at levere opdateringer og markedsføring. Lad os venligst vide alle de måder, du gerne vil høre fra os:

Du kan ændre dit sind til enhver tid ved at klikke på afmeldingslinket i footeren af ​​en e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på blink@immediasemi.com. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Vi bruger Mailchimp som vores marketing platform. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger vil blive overført til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimps privatlivspraksis her.

Den gratis Blink Mobile App til Android & iOS

UMIDDELBARE ALARMER
Få hurtigt en beskedbesked med et link til den vedhæftede video, så du kan bestemme, hvordan du skal svare.

AUTOMATISK UDRUSTE/AFVÆBNE FUNKTION
Ud over at manuelt aktivere og afbryde Blink-systemet, vil du automatisk kunne arm / afvæbne systemet automatisk! Planlæg disse tider på forhånd for at definere, hvornår systemet er aktivt.

STEMME KONTROLLERET MED AMAZON ALEXA!
Tilføj Blink for Home-færdigheder gennem din Amazon Alexa-app og arm, afvæb og modtag systemoplysninger vha. Din stemme alene!

Hør fra tilfreds  amazon-logo kunder

Fantastisk overvågningssystem til hjem og kæledyr

"Jeg er meget tilfreds med dette hjemmeovervågningssystem. Jeg ønskede noget, der var hurtigt og let at oprette. Dens bærbare, så der er fleksibilitet til at flytte kameraerne rundt. Jeg satte det op på 20 minutter og billedkvaliteten er fantastisk. Jeg har en hund derhjemme, og billedkvaliteten er så god, at jeg kan holde øje med ham, når jeg er ude og huset er tomt. "


- RED PARK

Fantastisk kvalitetssystem

"Som der har været et par indbrud i vores nabolag for nylig, følte vi os lidt nervøse og ønskede et diskret advarselssystem. Vi har fundet Blink at være helt perfekt. Kvaliteten af ​​billedet er stor, meget klar og lyden fantastisk. Vi føler os meget mere sikre på, at vi kan se nogen der nærmer sig huset. Jeg ville ønske, at dette system havde været tilgængeligt, da mine børn var yngre, da det ville være fantastisk i et barn eller et lille barns værelse. "" Som der har været et par indbrud i vores nabolag for nylig, følte vi os lidt nervøse og ønskede en diskret advarsel system. Vi har fundet Blink at være helt perfekt. Kvaliteten af ​​billedet er fantastisk, meget klar og lyden fantastisk. Vi føler os meget mere sikre på at vi kan se nogen der nærmer sig huset. Jeg ville ønske, at dette system var tilgængeligt da mine børn var yngre, da det ville være fantastisk i et barn eller et lille barns værelse. "


- MYSTIC MAMA

Stort litet kit

"Disse kameraer blev anbefalet til mig af en kollega i USA og tilfældigt ankom til Amazon et par dage senere. Anbefalingen var meget velbegrundet. Hurtig og nem opsætning, god billedkvalitet og meget lille, let monteret hardware. Bonusen er, at systemet understøtter op til 10 kameraer, hvilket betyder, at jeg bliver nødt til at købe noget mere for de nu afdækkede områder. "

- MARC JENNINGS

 
* To AA litiumbatterier varer op til to år, baseret på 4.000 fem sekunders begivenheder om året (eller 40.000 i alt sekunder af videooptagelse, herunder Live View-brug). Batteriets levetid varierer afhængigt af enhedens indstillinger, brug og miljømæssige faktorer.