Blink Inomhuskameror

Handla vår HD-inbyggda säkerhetskamera.

Börjar vid €99,99

Blink XT kameror

Handla vår väderbeständiga, HD-säkerhetskamera.

Börjar vid €189,99

RÖRELSEDETEKTOR

Blinks funktionrika system innehåller en rörelseaktiverad kamera; när det är väpnat, utlöses varje upptagen rörelse inspelningen av ett kort videoklipp.

LIVE HD VIDEO

Kolla in med Live HD-video och ljud streaming direkt på din smartphone från någon av dina upp till 10 Blink-kameror per system.

NATTSEENDE

Använd den nya Blink XT-infraröda nattvisningen eller LED-belysningen från vår klassiska Blink-kamera för att se vad som händer på natten.

VÄDERBESTÄNDIG

Vårt vattenbeständiga Blink XT garanterar tydlig HD-video, oavsett vad prognosen innebär.

Registrera dig för uppdateringar och erbjudanden

Har de senaste nyheterna och exklusiva erbjudanden levereras direkt till din inkorg!

Blink for Home by Immedia kommer att använda den information du tillhandahåller på det här formuläret för att vara i kontakt med dig och att tillhandahålla uppdateringar och marknadsföring. Vänligen meddela oss alla sätt du vill höra från oss:

Du kan ändra ditt sinne när som helst genom att klicka på unsubscribe länken i sidfoten av någon e-postadress du får från oss, eller genom att kontakta oss på blink@immediasemi.com. Vi behandlar din information med respekt. För mer information om våra sekretesspraxis, besök vår hemsida. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera, bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.

Den fria Blink Mobile App för Android och iOS

INSTANTA ALTERNATIV
Snabbt få en push notification alert med en länk till den bifogade videon, så du kan bestämma hur du ska svara.

AUTOMATISK RUSTA/AVVÄPNA FUNKTION
Förutom att manuellt aktivera och avaktivera ditt Blink-system, kommer du att kunna avaktivera / avaktivera systemet automatiskt! Planera dessa tider i förväg för att definiera när systemet är aktivt.

RÖST KONTROLLERAD MED AMAZON ALEXA!
Lägg till Blink for Home-skickligheten via din Amazon Alexa-app och arm, avväpna och ta emot systeminformation med din röst ensam!

Hör från nöjda  amazon-logo kunder

Bra övervakningssystem för hem och husdjur

"Jag är mycket nöjd med detta hemövervakningssystem. Jag ville ha något som var snabbt och enkelt att sätta upp. Dess bärbara så det finns flexibilitet att flytta kamerorna runt. Jag satte upp det på 20 minuter och bildkvaliteten är fantastisk. Jag har en hund hemma och bildkvaliteten är så bra att jag kan hålla ett öga på honom när jag är ute och huset är tomt. "


- RED PARK

Fantastiskt kvalitets system

"Eftersom det varit ett par inbrott i vårt grannskap, kände vi oss lite nervösa och ville ha ett diskret varningssystem. Vi har funnit att Blink är helt perfekt. Kvaliteten på bilden är stor, mycket tydlig och ljudet fantastiskt. Vi känner oss mycket säkrare och vet att vi kan se någon som närmar oss huset. Jag önskar att det här systemet hade varit tillgängligt när mina barn var yngre, eftersom det skulle vara fantastiskt i ett barn eller ett ungt barns rum. "" Eftersom det har varit några inbrott i vårt grannskap nyligen kände vi oss lite nervösa och ville ha en diskret varning systemet. Vi har funnit att Blink är helt perfekt. Kvaliteten på bilden är stor, väldigt tydlig och ljudet fantastiskt. Vi känner oss mycket säkra på att vi kan se någon som närmar oss huset. Jag önskar att systemet hade varit tillgängligt när mina barn var yngre som det skulle vara fantastiskt i ett barn eller ett ungt barns rum. "


- MYSTIC MAMA

Stort litet kit

"Dessa kameror rekommenderades till mig av en kollega i USA och kom tillfälligt till Amazon några dagar senare. Rekommendationen var mycket välgrundad. Snabb och enkel installation, bra bildkvalitet och mycket liten, lättmonterad hårdvara. Bonusen är att systemet stöder upp till 10 kameror vilket innebär att jag måste köpa lite mer för nuvarande avtäckta områden. "

- MARC JENNINGS

* Två AA-litiumbatterier varar upp till två år, baserat på 4000 fem sekunders händelser per år (eller 40.000 totalt sekunder av videoinspelning, inklusive Live View-användning). Batterilivslängden varierar beroende på enhetens inställningar, användning och miljöfaktorer.